Romelu Lukaku till Chelsea eller Manchester United?

Romelu Lukaku till Chelsea eller Manchester United?

Storklubbarna vill värva Evertons anfallare

Romelu Lukaku har ännu inte skrivit på ett nytt avtal med Everton. Nu jagas belgaren av Chelsea och Manchester United, skriver The Telegraph.

Tidigare har det uppgetts att Romelu Lukaku kommer att förlänga sitt kontrakt med Everton. Nu kommer uppgifter som hävdar att den processen har komplicerats. Everton ska inte vara villiga att inkludera en utköpsklausul på 90 miljoner pund i avtalet, en klausul som spelaren vill ha. I och med att belgaren ännu inte har skrivit på den nya avtalet är andra klubbar intresserade av att värva anfallaren. Både Chelsea och Manchester United jagar Lukaku, rapporterar The Telegraph.

De två storklubbarna sägs ha koll på vad som händer i förhandlingarna mellan Everton och Lukaku. Om Liverpoolklubben misslyckas med att skriva ett nytt avtal med spelaren är de beredda att agera och försöka locka till sig 23-åringen.

En återkomst?

Om Lukaku flyttar till Chelsea återvänder han till föreningen som han tidigare representerade. Belgaren tillhörde klubben mellan år 2011 och 2014. Efter en utlåning till Everton skrev han sedan på ett permanent avtal på Goodison Park.

Antonio ConteChelseas tränare, letar efter nya anfallare och där ska Lukaku vara en av spelarna som han har på sin önskelista.

Samtidigt sägs det att Manchester United ser belgaren som ett alternativ om man misslyckas med att plocka in Antoine Griezmann från Atletico Madrid. Dessutom kan Lukaku ersätta Zlatan Ibrahimovic när svensken väljer att lämna Old Trafford.

Även Ross Barkley är jagad

Lukaku är inte den enda spelaren som kopplas ihop med en flytt från Everton. Det har även ryktats om att Ross Barkley kan lämna föreningen i sommar. Mittfältaren jagas bland annat av Manchester City och Tottenham.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365