Atletico Madrid planerar bud på Luis Muriel

Atletico Madrid planerar bud på Luis Muriel

Atletico Madrid vill värva Sampdorias anfallare

Atletico Madrid vill förstärka truppen inför nästa säsong. Nu planerar man att lägga ett bud på Luis Muriel, rapporterar Transfermarketweb.

Atletico Madrid har misslyckats med att utmana Real MadridBarcelona och Sevilla i kampen om att vinna La Liga den här säsongen. För att se till att man är med i toppstriden under säsongen 2017/2018 vill man plocka in ett antal nyförvärv. En av de spelare som man vill ta in är en anfallare från Serie AAtletico Madrid är intresserade av Luis Muriel, som tillhör Sampdoria, enligt Transfermarketweb.

Samtidigt uppges det att Sampdoria kan tänka sig att släppa 25-åringen om man får ett bud på minst 30 miljoner euro.

Det sägs att den spanska storklubben har Muriel högt upp på sin önskelista över potentiella värvningar. Man påstås vilja komma överens med Sampdoria så fort som möjligt, innan flera italienska klubbar börjar rikta blickarna mot anfallaren. Det har tidigare ryktats om att till exempel FiorentinaMilanRomaInter och Napoli vill plocka in colombianen. Atletico Madrid gör nu allt för att nå ett avtal med Sampdoria innan någon av de tidigare nämnda klubbarna gör det.

Två säsonger

Muriel är för tillfället inne på sin tredje säsong i Sampdoria. Han kom till föreningen i januari 2015 efter att ha lämnat Udinese.

Tidigare under karriären har colombianen även spelat för exempelvis Granada och Lecce.

Andra spelare på väg in?

Atletico Madrid jobbar även på att ta in andra spelare under sommaren. Bland annat har det hävdats att klubben har ögonen på Giovanni Simeone och att man jagar Alexis Sanchez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply