Real Madrid vill värva Thibaut Courtois – erbjuder James Rodriguez?

Real Madrid kan värva från Chelsea

Thibaut Courtois har haft en strålande säsong i Chelsea. Nu kan Premier League-målvakten vara på väg till Real Madrid, samtidigt som James Rodriguez kan gå i motsatt riktning.

Thibaut Courtois är en hett eftertraktad man. Med tanke på Chelseas framfart i Premier League den här säsongen har flera klubbar varit ute efter målvakten vilket har lett fram till att Londonklubben erbjudit honom ett nytt kontrakt, som ännu inte accepterats. Det har talats om en flytt till BarcelonaJuventus och framförallt Real Madrid, som uppges vara ute efter en långsiktig ersättare till Keylor Navas.

Nu rapporterar Onda Cero att en övergång till just Real Madrid kan vara mycket nära. Enligt källan så håller klubbarna på att förhandla med varandra gällande belgaren och en annan spelare, nämligen Reals James Rodriguez. Uppgifter har gjort gällande att den colombianske stjärnan kommer att resa till London i mellandagarna, den officiella förklaringen sägs vara att det är för att fira jul med släkt och familj, men mycket tyder också på att det är för att diskutera framtiden med Chelsea. Uppgifterna menar på att Real är redo att erbjuda Rodriguez som en del av affären om man gör klart med Courtois.

Spanjorerna har sedan länge varit på jakt efter en målvakt, där David De Gea från Manchester United sett ut att bli klubbens nyförvärv. Men nu är man alltså redo att slussa in 24-årige Courtois, som tidigare huserat i Atlético Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply