Real Madrid lägger sig i Harry Kanes framtid?

Real Madrid lägger sig i Harry Kanes framtid?

RYKTET: Harry Kane på väg till Real Madrid?

Enligt spanska medier kommer Real Madrid försökta värva Harry Kane innan anfallaren förlänger sitt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

Under de senaste veckorna har Tottenham Hotspur lagt in en extra växel i förhandlingarna kring Harry Kanes nya kontrakt. Även om anfallarens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 vill man förnya överenskommelsen för att ge spelaren en en högre lön och övertyga honom om att stanna på White Hart Lane, även om det krävs mycket för att anfallaren ska röra på sig.

De båda parterna ska dock inte vara överens om ett nytt kontrakt ännu och enligt spanska OK Diario finns det flera klubbar som kommer försöka rycka i 23-åringen, bland annat Manchester United, Bayern Munchen, Chelsea samt Real Madrid där den sistnämnda klubben ska vara de som är mest intresserade av en affär. Tottenham ska ha gett spelaren ett löneerbjudande men det är fortfarande oklart hur mycket man man sträcka sig för att betala i lön till spelaren.

Harry Kane fostrades i Tottenhams ungdomslag och efter att ha lånats ut till Leyton Orient, Milwall, Norwich City och Leicester City fick han chansen i A-laget och sen säsongen 2013/2014 har anfallaren gjort 52 mål på 89 matcher i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply