Jose Mourinho förbereder bud på Elseid Hysaj

Jose Mourinho förbereder bud på Elseid Hysaj

Mourinho vill värva Serie A-stjärnan

Jose Mourinho vill förstärka backlinjen med Napolis Elseid Hysaj, det uppger Daily Star i dag. Enligt källan ska tränaren dessutom vara beredd att offra backduon Chris Smalling och Matteo Darmian. 

Det är fortfarande några veckor kvar tills januarifönstret öppnar, men redan nu uppges Manchester Uniteds tränare Jose Mourinho fundera på eventuella affärer. Något som framför allt verkar röra sig om backsidan. Daily Star skriver i dag att portugisen överväger ett bud på Napolis högerback Elseid Hysaj. Den engelska tidningen uppger att Mourinho planerar ett bud på 26 miljoner pund för den albanske landslagsmannen.

Offrar backduon?

Ska man tro den engelska tidningen kan ett eventuellt köp av Hysaj även betyda att Chris Smalling och Matteo Darmian får lämna klubben. Den sistnämnda har flertalet gånger kopplats ihop med klubbar i Italien, men Mourinho uppges alltså vara beredd att göra sig av med båda spelarna redan i januari.

Elseid Hysaj kom till Napoli från Empoli 2015, då för en övergångssumma på endast fem miljoner pund, backen har sedan dess tecknat ett nytt långtidskontrakt med Neapelklubben. Det lär med andra ord inte bli någon billig affär för Manchester United om de vill värva 22-åringen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply