”PSG i samtal med mig om De Bruyne”

bet365

Kevin De Bruyne är verkligen en jagad man. För ett par dagar sedan bekräftade hans agent intresse från Manchester City och nu säger han samma sak om Paris Saint Germain. En klubb han dessutom hyllar.

För ett par dagar sedan var Wolfsburgs succémittfältare Kevin De Bruynes agent Patrick De Koster ute i media och sa att han och Manchester City är i kontakt angående den talangfulle belgaren. – Jag har träffat Manchester City och vi känner varandra, sa agenten då. Något som kanske inte är särskilt överraskande om man har följt engelsk media de senaste veckorna, där flertalet tidningar vid upprepade tillfällen skrivit om ”the citizens” intresse för De Bruyne.

Paris Saint Germain för samtal med agenten
En klubb som det trots 23-åringens smått otroliga säsong, som hittills har resulterat i tio mål och sjutton assist bara i Bundesliga, är Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain. Men trots de relativt få ryktena i till exempel engelska och franska tidningar är den franska huvudstadsklubben enligt belgarens agent likt Manchester City intresserade av De Bruyne i sommar, som flyttade till Wolfsburg efter en minst sagt misslyckad sejour i Chelsea.

– Vi har haft ett möte där vi har pratat om Kevin, säger De Koster enligt ESPN, som onekligen inte är orädd att prata i media om sin klient, och fortsätter.

– De har en lyster och inte minst stora möjligheter. Det är en klubb med ambitioner och en av de klubbar som Kevin skulle uppskatta att spela i.

”Skulle kunna förbättra PSGs spel”
PSGs nuvarande anfallare Edinson Cavani och Zlatan Ibrahimovics målproduktion har den här säsongen minskat något jämfört med föregående. Vad det beror på är svårt att sia om, men klart är att uruguayarens och svenskens chanser till måljubel skulle öka – i alla fall om man får tro på De Koster.

– Nu pratar jag om Cavani och Ibrahimovic. Om spelare som dem skulle få tillgång till de passningar Kevin kan slå skulle det kunna förbättra klubbens anfallsspel. Det skulle addera något stort till anfallet.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365