”Klopp kan ersätta Guardiola i Bayern”

Enligt Bayerns hederspresident kan Jürgen Klopp komma att flytta till München

Pep Guardiola kan komma att lämna Bayern München, om inte i sommar, så nästa sommar när hans kontrakt går ut. Redan nu har Bayern börjat titta på ersättare och enligt Franz Beckenbauer kan Dortmund-tränaren Jürgen Klopp vara ett alternativ.

Pep Guardiola har ett år kvar på sitt kontrakt i Bayern München och det har under säsongen ryktats vilt om hans framtid. Manchester City har varit en het möjlig destination i media, liksom frågan om han lämnar redan i sommar, när hans kontrakt går ut 2016 eller om han rentav väljer att förlänga med Bayern München.

Hursomhelst så har de tyska mästarna Bayern redan börjat förbereda sig på Guardiolas avsked och därför börjat titta på möjliga ersättare. Enligt hederspresidenten Franz Beckenbauer är Jürgen Klopp definitivt ett alternativ som ersättare.

”Skulle passa väldigt bra i Bayern”

Jürgen Klopp kommer att lämna Borussia Dortmund i sommar och även om hans framtid har det spekulerats mycket kring i media. Bland annat Manchester City och klubbar i Serie A har nämnts, men nu uppges alltså även Bayern se Klopp som ett alternativ.

– Självklart kan jag föreställa mig Klopp som Guardiolas ersättare, säger Beckenbauer till Sky Germany och fortsätter.

– När jag var president pratade vi ofta om Klopp och jag tror han skulle passa väldigt bra i Bayern. Klopp är definitivt ett alternativ i Bayern. Frågan är hur länge Guardiola stannar i München. Jag hoppas det blir länge, men Klopp som ersättare borde övervägas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply