Officiellt: Victor Moses förlänger med Chelsea

Officiellt: Victor Moses förlänger med Chelsea

Den konverterade yttern är nöjd över att stanna

Victor Moses har skrivit under ett nytt fyraårskontrakt med Chelsea, som binder honom till klubben till 2021 och Moses, som har varit en viktig kugge i Antonio Contes lag, kommer att behövas i en titelkamp.

Chelseas Victor Moses har spelat i Chelsea sedan 2012, men har under årens lopp varit utlånad i långa perioder, främst till andra Premier League-lag, men nu verkar det som att den 26-årige yttern har stabiliserat sig i klubben, är tillbaka på Chelseas lönelista och har under Antonio Contes ledarskap lyckats etablera sig som en startspelare, som Conte har lyckats konverterat till en högerback – som fortfarande kan göra sina löpningar på kanten – och Moses har nu blivit en av kuggarna i Chelseas maskineri, som är på väg att ro hem ännu en titel.

– Jag känner mig väldigt exalterad och jag är överlycklig över att få vara här ett par år till nu och skriva under en ny deal, sade Moses via Sky Sports.

– Nu är det hög tid att koncentrera sig på laget och fortsätta att jobba hårt för att se till att vi vinner matcher och försöker att vinna Premier League den här säsongen. Vi har en jättebra säsong. Jag njuter av min fotboll och vi har en duktig tränare här som har gett varenda en av oss självförtroende. Jag vill bara fortsätta att njuta av det och jobba hårt för laget, avslutade Moses.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply