Ny anfallare på Real Madrids radar

Enligt Sky Sports ska Real Madrid vara beredda att försöka köpa Inters succéanfallare Mauro Icardi i sommarens övergångsfönster. 

Mauro Icardi har gjort stor succé i Inter den här säsongen och det har varit en del rykten om honom. Anfallaren lyckades göra 22 mål i ligan och blev därmed delad skytteligasegrare tillsammans med Luca Toni.  Chelsea har bland annat varit intresserade av att värva argentinaren, men nu uppger Sky Sports att en ny klubb ger sig in i jakten på Icardi.

Real Madrids andraval

Karim Benzema har länge ryktats bort från klubben samtidigt som det är osäkert om den spanska storklubben kommer utnyttja utköpsklausulen på Javier Hernandez. Real har visat under de senaste säsongerna att de vill ha två världsanfallare och de senaste veckorna har Sergio Agüero ryktats vara på väg till den spanska huvudstaden.

Nu uppges Real Madrid också vara intresserade av Mauro Icardi. Det finns en möjlighet att båda två värvas in, men antagligen bara om både Benzema och Chicharito lämnar. I nuläget är Icardi tänkt som andraval om Real skulle misslyckas med att värva Agüero.

Eftersom klubbens nye tränare Rafael Benitez tränade ett Serie A-lag senaste säsongen och har sett Icardi noga så ska det enligt Sky Sports vara Benitez som har nämnt att han skulle vilja värva 22-åringen till klubben, och eftersom Manchester City kommer göra allt för att behålla Agüero så kan det vara bra att ha en reservplan.

Nyligen skrivit på nytt kontrakt

Mauro Icardi har dock precis skrivit på ett nytt kontrakt med Inter. Det behöver självklart inte mena att han verkligen inte kommer lämna, men det betyder att det antagligen kommer bli lite svårare. Eftersom han fortfarande har fyra år kvar på kontraktet så kommer Inter inte stressa för att få igenom en övergång utan verkligen få ut en specifik summa. Om Mauro Icardi stannar i Inter eller lämnar återstår dock att se.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply