Los Angeles Galaxy jagar Daniele De Rossi

Los Angeles Galaxy jagar Daniele De Rossi

Vill värva Romas mittfältare

Los Angeles Galaxy är på jakt efter Romas Daniele De Rossi, uppger Football Italia.

Under många års tid har det ryktats om att Daniele De Rossi kan vara på väg att lämna Roma, den enda professionella klubben han har spelat för. Manchester United budade på De Rossi sommaren 2013, men då avfärdade Roma De Rossis flyttrykten. Det har tidigare även ryktats om att Chelsea kliver in i jakten på De Rossi. Nu kommer nya rykten om att den 32-åriga mittfältaren kan vara på väg att lämna den italienska huvudstaden, men buden kommer inte längre från europeiska storklubbar.

Football Italia uppger att MLS-klubben Los Angeles Galaxy är villiga att värva De Rossi i sommarens transferfönster. Det sägs att den amerikanska klubben kommer att erbjuda spelaren ett kontrakt på sju miljoner dollar per år för att locka honom till Kalifornien.

De Rossi gjorde debut för Roma år 2001, och har representerat klubben sedan dess. Hans nuvarande kontrakt på Stadio Olimpico gäller till och med sommaren 2017. Han fyller 33 i juni, och det sägs att ledningen i hans nuvarande klubb är tveksam till möjligheten att förlänga hans kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply