Jose Mourinho: ”Behövs inte några nya spelare”

Jose Mourinho utesluter värvningar i januari

Säger under en presskonferens inför helgens match mot Norwich att han inte behöver några nya spelare för att ta en Champions League-plats.

Chelsea har haft en usel inledning på säsongen 2015/2016. Efter 12 omgångar har man endast tagit elva poäng och parkerar på 16:e plats i tabellen. Trots den dåliga inledningen säger Jose Mourinho att han inte behöver värva några spelare i januari för att hamna bland de fyra främsta platserna i slutet av säsongen.

– Jag är nöjd med mina spelare, jag litar på de och jag behöver inte ”städa i omklädningsrummet” som jag hörde att någon skrev. Jag behöver heller inte be klubben om pengar till att värva i januari, säger portugisen som varit pressad under ett längre tag.

 

– Vi satte oss själv i en väldigt bra situation när vi vann ligan förra året och vi satte oss själva i denna sitsen som vi är nu. Vi måste ta i tu med detta och se till att vi ligger där vi ska.

En av anledningarna till Chelseas svara högst är att lagets målvakt Thibaut Courtois varit långtidsskadad och inte kunnat spela. Istället har man valt att spela med nyförvärvet Asmir Begovic mellan stolparna, vilket inte varit det optimala för den engelska huvudstadsklubben.

”Dags att ge tillbaka till klubbledningen”

– Det finns förtroende för oss och det finns anledningar till att det finns. Det är klubbledningen som bestämmer och det ägaren som har all makt. På samma sätt som de visar att de har förtroende för oss är det nu dags att visa att vi kan göra något bra av det, fortsätter portugisen.

 

– På lördag kommer vi att spela väldigt bra. med all respekt för hur oförutsägbar fotbollen är och våra motståndare tror jag att vi kommer få med oss ett bra resultat.
– Spelarna presterar mer än godkänt, både individuellt och kollektivt. Resultaten måste komma och nästa match är alltid en ny möjlighet, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply