John Terry ett steg närmare Moskva

John Terry ett steg närmare Moskva

Terry klar för ny klubb?

Att det skulle bli en återkomst till Chelsea är inte så troligt. Men däremot verkar Terry vilja spela i Aston Villa igen. I en intervju med The Mail säger den förre landslagsmannen att han mer än gärna skulle vilja spela för Aston Villa igen.

– Jag hade verkligen en fantastisk tid där. Om jag inte får spela för Villa igen så var det i alla fall en bra tid där, men jag känner att jag har mer att uträtta, säger den just nu klubblöse Terry.

John Terry ett steg närmare Moskva

Moskva ännu närmare

LÄS MER SPORT: NHL odds

Fast det som verkar vara ännu mer troligt just nu är det faktum att den förre Chelsea FC-stjärnan går till Ryssland. Där skulle han kunna komma att stöta på sin forne rival Steven Gerard. För Spartak Moskva och FC Rangers, där Gerrard just nu befinner sig, kommer att spela i samma grupp.

Däremot är det inte helt klart om de kan mötas. För enligt uppgifter från Sky Sports så kan det bli som så att Terry inte bli spelklar under EL:s gruppspel. Men det återstår förstås att se. Att en övergång till Moskva blir klart inom en kortare framtid verkar dock många vara överens om är möjligt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply