John Stones kommer kosta Manchester United stora summor

bet365

Manchester United tvingas betala högt pris för John Stones

Everton har satt en prislapp på 600 miljoner kronor för försvararen John Stones. Ett högt pris att betala för Manchester United, som är en av de intresserade klubbarna. Men de får också konkurrens från Chelsea och Barcelona.

Everton-försvararen John Stones, 21, är ett hett villebråd ute på marknaden. Under sommaren tackade klubben nej till ett bud på £38 miljoner (cirka 505 miljoner kronor) från Chelsea och nu rapporterar The Mirror att Everton satt en prislapp på £45 miljoner (omkring 600 miljoner kronor) för den engelske landslagsmannen. Det innebär att Manchester United, som nu också gett sig in i jakten på Stones, måste betala stora summor om de ska locka över mittbacken till Old Trafford.

Chelsea förbereder nytt bud på John Stones

Louis van Gaal, manager för Manchester United, har bevakat Stones under säsongen och ser honom som en potentiell värvning i framtiden. Detta enligt uppgifter till Manchester Evening News. Men Chelsea, som länge såg ut att värva Stones i somras, har inte gett upp hoppet ännu. The Mirror  rapporterar att José Mourinhos mannar förbereder ett nytt bud på engelsmannen i januari. Tillsammans med de spanska giganterna Barcelona, som också trappat upp sitt intresse, utmanar de United i kampen om Stones.

Roberto Martinéz inte oroad

Everton-managern Roberto Martinéz nekade budet från Chelsea i somras och återupprepar hela tiden att försvararen inte är till salu. Men det är troligt att ett bud på £45 miljoner kan övertala Merseysideklubben att släppa sin guldklimp – det skulle nämligen göra Stones till den dyraste brittiske försvararen genom tiderna. Martinéz själv förnekar dock att 21-åringen lämnar i januari.

– Jag är inte oroad överhuvudtaget, berättar han för The Mirror. Våra bästa spelare kommer inte lämna i januari. Vi är inte i en position där vi måste göra ekonomiska beslut eller balansera böckerna.

21-årige John Stones har hittills gjort sju A-landskamper för England och 67 A-lagsmatcher för sitt Everton.

LÄS ÄVEN: Barcelona startar jakten på John Stones

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply