Fekir till Real Madrid?

Fekir till Real Madrid

Engelsk press: Dragkamp om Fekir

Lyons stjärna Nabil Fekir sägs vara på väg att lämna Lyon. Enligt The Sun har framför allt två klubbar visat stort intresse.

Men det är inte Liverpool, den klubb som verkade vara närmast i somras. Istället är det Chelsea och Real Madrid som ska göra upp om fransmannen. Det väntas därför, enligt den engelska tabloiden The Sun, bli en dragkamp, där dock London-laget ska vara i förarsätet. Men då väntas de också behöva betala uppemot 600 miljoner kronor för att få loss spelaren från Ligue 1.

Var nära att lämna

MER SPORT: NHL odds

Det såg ut att vara så gott som klart att Nabil Fekir skulle lämna Lyon för spel hos Liverpool den här säsongen. Ett knäproblem satte dock stopp för en övergång och bekräftar Lyons president att en flytt för Fekir inte ser ut att bli av.

– Jag tror inte han kommer lämna. Man kan dock inte säga något helt säkert i fotboll. Som det ser ut just nu kommer han att stanna den kommande säsongen. Vi behöver honom i laget och han är en av de bästa franska spelarna som finns. Han kommer att vara här under det kommande året, sa Aulas då till franska Canal Plus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply