Sanchez tuffa tid i United – kan lämna

bet365
Sanchez tuffa tid i United - kan lämna

Manchesters superstjärna kan lämna

Han värvades in som en storstjärna, men har efter en tid i klubben inte alls lyckats slå in sig på allvar.

De 70 miljoner pund samt mittfältaren Henrikh Mkhitaryan som Manchester United fick betala och offra för att få den chilenske stjärnan har långt ifrån betalt av sig.

Sky Sports beskriver Sanchez tid i United som beklagligt, och att han verkar vilsen i sin nya klubb. Nu har ännu en gång flyttryktena blivit aktuella. Då 29-åringen inte på något sätt verkar kunna prestera i The Red Devils, trots att han var en nyckelspelare under många säsonger i Arsenal.

Kan lämna United

LÄS MER: Manchester United spelarlöner

Under drygt ett års tid pratades det om att Alexis Sánchez kunde lämna Arsenal. Chilenaren var inte nöjd med Arsenal och det pratades om bland annat flyttar till Manchester CityPSGChelsea och Manchester United. Tillslut blev det den sistnämnda klubben samtidigt som Henrikh Mkhitaryan gick i motsatt riktning. På Old Trafford har det dock inte alls blivit som 29-åringen tänkt sig och nu skriver brittisk press att United kan sälja Alexis i sommar.

Under torsdagsmorgonen skriver nämligen TMW att Jose Mourinho inte räknar med spelaren och gärna vill sälja honom. Det här om klubbledningen går med på det hela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply