Efter Neville – Nu vill Valencia anställa Jose Mourinho

Jose Mourinho i Valencia nästa säsong?

Enligt spanska media ska Valencia vilja ta in Jose Mourinho till nästa säsong då Gary Nevilles kontrakt går ut med klubben.

Under de senaste veckorna har det mesta varit cirkus i Valencia då Nuno Espirito Santo avgick utan att spelarna i laget visste om det och ett par dagar senare stod det klart att man plockade in Gary Neville, som är affärspartner med klubbens ägare Peter Lim. Engelsmannen kommer att presenteras som ny tränare i Valencia på torsdagskvällen och är den som kommer att styra laget säsongen ut.

Det är fortfarande oklart vem som kommer att ta över när Gary Neville lämnar i sommar och redan nu börjar engelsk och spansk media spekulera i vem som ska ta över jobbet som tränare för säsongen 2016/2017.

Under torsdagen skriver Mundo Deportivo att Jose Mourinho kan komma att återvända till La Liga för att sätta sig på Valencias tränarbänk. Portugisen förväntas inte fortsätta i Chelsea över nästa säsong efter de dåliga resultaten och nu kan det alltså bli han som leder Peter Lims projekt. Mourinhos agent Jorge Mendes är även en bra vän till klubbens ägare och stora delar av Primera División-klubbens spelare har Mendes som agent.

Vill ha Carlo Ancelotti

Innan Gary Neville tog över tränarposten sades det att klubbens ägare Peter Lim ville ha in Carlo Ancelotti som ny tränare. Italienaren valde dock att avböja då han tidigare sagt att han inte ville träna något lag denna säsongen och därför valde man istället att vända sig till Gary Neville som tidigare jobbat som bland annat expertkommentator på brittiska Sky Sports.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply