bet365

Costas kaxiga passning: Provocera mig och jag gör mål på er

Diego Costas sensationella start på Chelsea-karriären fortsätter idag när Chelsea reser till Manchester för att ta an dem regerande PL-mästarna Manchester City i en tidig titel-showdown mellan dem två främsta titelkandidaterna.

Inför matchen – som Diego Costa med största sannolikhet kommer att starta – har Diego Costa uttalat sig om acklimatiseringen till Premier League. Enligt han själv verkar han lite besviken på den fysiska utmaningen i den engelska högstadivisionen. 

– Verkligheten är den att jag ännu inte har upplevt någon riktig fysisk utmaning, sa Costa till The Telegraph.

Costa är – förutom för sitt målskytte – även känt för sitt temperament och har redan hamnat i bråk ett antal gånger. Men dem gångerna har Costa även straffat det laget med att göra minst två mål på dem.

 I Evertonmatchen hamnade Costa i bråk med Seamus Coleman och Tim Howard – då gjorde anfallaren två mål. Mot Swansea försökte bland annat Gylfi Sigurdsson provocera Costa och då gjorde spelaren som bekant sitt första Premier League-hattrick. 

– Man måste veta hur man ska agera vid sådana tillfällen. För att vara ärlig är jag relativ lugn. Provocerar de mig så gör jag mål mot dem, förklarade Diego Costa till The Telegraph.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply