Chelseas rädsla – kan tappa Hazard

Chelseas rädsla - kan tappa Hazard

La Liga-fönstret  fortfarande öppet

Igår stängde Premier Leagues transferfönster. Något som gjorde att de engelska klubbarna inte får värva mer förrän till nästa vinter. Men La Ligas fönster är fortfarande öppet. Något som gör att till exempel Real Madrid skulle kunna köpa in Hazard från Chelsea.

En Hazard-flytt till Real Madrid är något som ryktats om i flera säsonger. Men den här säsongen har det varit extra intensivt. Det samtidigt som belgaren själv inte stänger några dörrar. Efter Chelseas svaga säsong i Premier League ifjol så tror därför många att det blir en flytt.

Och för Chelseas del kan det bli extra jobbigt. De kan nämligen tappa spelaren, eftersom La Ligas transferfönster är öppet till 31:e augusti. Men de kan inte ta in någon ny spelare.

Kan få monsterlön

LÄS MER: PGA Touren på TV idag

Tidigare har det ryktats om att det spanska huvudstadslaget ska locka Hazard med en jättelön. Belgaren ses som ersättaren till Cristiano Ronaldo som lämnade för Juventus tidigare i juli och nu kommer uppgifter om att Hazard blir klubbens bäst betalda spelare. Det är Todomercardoweb som kommer med uppgifter om att Real Madrid ska ha erbjudit Hazard en årslön på 15 miljoner euro per säsong. Skulle Chelseas nummer 10 lämna för spel på Estadio Santiago Bernabéu blir han bäst betald tillsammans med Gareth Bale som även sitter på samma lön. Därefter befinner sig Sergio Ramos och Toni Kroos en bra bit efter på lönelistan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply