Kovacic på läkarundersökning – nära flytt

Kovacic på läkarundersökning - nära flytt

Uppgifterna sanna? Kovacic nära lämna Real Madrid

Real Madrid och Chelsea fortsätter att vara två av de hetaste klubbarna under sommarens transferfönster. Och nu är de aktuella med en gemensam övergång igen.

Mateo Kovacic har bestämt sig för att sätta sig emot Real Madrid och kommer inte återvända till träning med Real Madrid tills framtiden är löst. Kroaten var i möte med marängerna under måndagsmorgonen och efter att ha pratat med klubbledningen har man bestämt sig för att inte dra på sig den helvita tröjan igen. Kovacic sägs inte förstå Real Madrids beslut angående framtid och kommer nu ta till metoder för att kunna lämna Estadio Santiago Bernabéu i sommar.

Sålde målvakten – kan byta in stjärnan

LÄS HÄR: Speltips NHL

För Chelsea och Real Madrids del så är det som sagt inte första gången den här sommaren som de är i kontakt med varandra. För tidigare har till exempel Real Madrid köpt loss Chelseas stjärnmålvakt Courtois. De har dock ersatt belgaren med basken Kepa från Athletic Club.

Nu kan dock Mateo Kovacic gå i motsatt riktning av vad Courtois gjorde. För enligt uppgifter gör kroaten och VM-finalisten just nu en läkarundersökning med London-gänget. Det kommer sedan avgöra ifall han lämnar Madrid för att spela i Premier League och Chelsea istället.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply