Atletico Madrid jagar Kevin Gameiro

Atletico Madrid jagar Kevin Gameiro

Madridklubben har en plan B för Costa

Atletico Madrid är sedan en längre tid tillbaka intresserade av att värva tillbaka Diego Costa, men efter rykten om att affären inte går igenom har Atletico sökt ut andra alternativ, ett av dem är Sevillas Kevin Gameiro.

Diego Costa har sedan länge kopplats ihop med en återkomst till Madrid och Atletico Madrid, som var anfallarens klubb mellan 2010 och 2014. Där fick han vara med och bidra till en La Ligavinst, Supercupenvinst, Copa del Rey samt en Champions Leaguefinal. Men rykten som på senare tid cirkulerat hävdar att anfallaren inte alls tänker återvända till Atletico, utan kommer att stanna i nuvarande klubben Chelsea i Premier League. Inkommande tränaren Antonio Conte sägs ha ändrat sig och tänker inte låta anfallaren lämna.

Detta innebär att Atletico får vända blickarna någon annanstans och enligt spanska tidningen Marca så skall Sevillas Kevin Gameiro vara väldigt intressant. Tidningen hävdar att Gameiro enbart är en ersättare om Chelsea inte skulle tillåta att Costa säljs. Atletico vill dock stärka sina offensiva krafter och söker alternativ till den nya säsongen.

Gameiro fick ingen uppkallelse till det franska landslaget inför EM 2016 i Frankrike trots att han gjorde 29 mål i alla tävlingar förra säsongen men, tillsammans med spelare som Gonzalo Higuain och Pierre-Emerick Aubameyang så är han väldigt mycket på Atleticos radar enligt France Football. Anfallaren har dock även blivit ihopkopplad med klubbar som Barcelona och kan komma att söka sig en fräsch utmaning efter att ha tillbringat tre år i Andalusien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply