Uppgifter: Robin van Persie till Leicester?

Uppgifter: Robin van Persie till Leicester?

Anfallaren sägs vara tillgänglig för försäljning

Den före detta Arsenalanfallaren Robin van Persie, som för närvarande spelar i turkiska Fenerbahce, ryktas kunna komma att gå till Leicester City efter en hint på det sociala mediet Twitter.

Robin van Persie har haft en lång karriär. Allting började i Feyenoord, innan han 2004 växlade till Arsenal och stannade där i åtta år. Han kom att bli något av en ikon i klubben och de sura minerna var många när anfallaren 2012 valde att växla till Manchester United. I United blev det tre år innan han 2015 värvades av turkiska Fenerbahce och gjorde en transfer till Süper Lig istället. Efter en säsong i den turkiska ligan ryktas det nu om att forwarden kan återvända till Premier League.

Enligt The SportBible så kan van Persie komma att gå till Leicester City, de nuvarande mästarna av Premier League. Rapporter har redan klargjort att Ahmed Musa skall undergå en medicinsk undersökning för Leicester och nu kommer ryktena att även den förre Manchester United-anfallaren kan komma att sluta upp med rävarna. Detta då anfallaren, som enbart följer 140 människor på det sociala mediet Twitter, har börjat att följa Jamie Vardy såväl som Riyad Mahrez på Twitter.

De båda spelarna hade stora roller i Leicesters framgångsrika säsong förra året och dessa nyheter kan betyda att även van Persie överlägger en flytt till det engelska laget. Enligt rapporter kan det dessutom vara så att van Persie är tillgänglig för försäljning då spelaren inte har gjort något större intryck på vare sig Fenerbahce eller ligan, med 43 spelade matcher och 17 gjorda mål totalt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply