Angel Di Maria kan lämna PSG redan i vinter

Angel Di Maria kan lämna PSG redan i vinter
bet365

Di Maria till Kina?

Argentinaren gör sin sämsta säsong sen övergången till PSG vars klubbledning nu funderar på att sälja stjärnan, detta redan i vinter.

Paris Saint-Germain har tagit emot ett bud från en icke nämnd kinesisk klubb om en försäljning och klubbledningen ska enligt L’Equipe studera budet. Anledningen är att Angel Di Maria gjort sin sämsta säsong i den franska huvudstadsklubben och nu vill man försöka få tillbaka de 75 miljoner euro man betalade till Manchester United för endast två säsonger sen.

Spelaren har inte visat samma kvalitéer under lagets nye tränare Unai Emery som med Laurent Blanc på bänken och en flytt till Kina kan nu komma att bli av redan i höst.

Angel Di Marias lön ligger på 180.000 euro i veckan och argentinaren är den näst bäst betalde spelaren i laget, endast Thiago Silva tjänar mer än den före detta Real Madrid och Manchester United-spelaren.

Under de senaste månaderna har flera stjärnor lämnat Europa för spel i Kina, senast att flytta är Oscar som lämnade Chelsea för spel i Svennis tidigare klubb Shanghai SIPG.

Även Pepe kan flytta till Kina

På måndagsmorgonen skriver Diario MARCA i sin pappersupplaga att Real Madrid-försvararen Pepe, vars kontrakt går ut efter säsongen, med största sannolikhet inte kommer förlänga med marängerna och istället flytta till Hebei China Fortune. Kineserna ska ha erbjudit den portugisiske landslagsmannen ett kontrakt med en lön på 10 miljoner euro per säsong, vilket är dubbelt så mycket som i dagsläget.

Försvararen har spelat i Real Madrid sen 2017 och efter snart tio säsonger har man nu inte kommit överens om en förlängning. Spelaren själv sägs vilja förlänga sitt kontrakt med två år men den spanska klubbledningen ska endast ha erbjudit ett ettårskontrakt.
Pepe har förutom erbjudandet från Kina även intresserade klubbar i Premier League att ta ställning till. Mittbacken vars kontrakt går ut i slutet av juni månad kan från och med januari förhandla fritt med en ny klubb.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply