bet365

OFFICIELLT: Ángel Di Maria klar för PSG

OFFICIELLT: Di Maria lämnar Manchester United

Under torsdagen offentliggjorde Paris Saint-Germain värvningen av Ángel Di Maria på sin officiella hemsida och argentinaren skriver på till 2019.

Tillslut blev det officiellt, Ángel Di Maria lämnar Manchester United för spel i Paris Saint-Germain, det bekräftade Ligue 1-klubben under torsdagseftermiddagen på sin hemsida. 27-åringen skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019 och kommer inom kort att börja träna med laget.

Den före detta Real Madrid-spelaren som bland annat vunnit både La Liga, Copa del Rey och Champions League har länge velat flytta till den franska huvudstaden men FIFAs regler om Financial Fair Play har stått i vägen för en övergång. Spelaren är efter många om och men klar för PSG och spelaren själv säger att han är väldigt stolt över att ha skrivit på för klubben.

”Stolt över att ha skrivit på”

– Jag är väldigt stolt och kan knappt vänta på att dra på mig Paris Saint-Germains tröja. Jag vill vinna alla turneringar som vi deltar i, både nationellt och internationellt. Jag vill vinna Champions League, som är en dröm för alla fotbollsspelare, en andra gång. Vi kommer att göra allt för att få hem Europas största trofé till Frankrike och och PSGs fans, säger spelaren efter att övergången blivit klar.

”Vi vill utmana Europas bästa lag”

Klubbens president Nasser Al Khelaïfi uttalade sig även han om värvningen.

– Han är en otroligt talangfull spelare med en grym snabbhet samtidigt som han kan ta sig förbi vilken spelare som helst. Vi har nu ännu ett starkt namn i vår sydamerikanska community, och framför allt, i Paris Saint-Germain-familjen. Värvningen av Di Maria visar PSG ännu en gång att man vill vara med och utmana de bästa europpeiska lagen, säger Al Khelaïfi.

 

Ángel Di Maria kommer att hålla en presskonferens ikväll klockan 18:30

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply