Officiellt: Lamine Kone förlänger med Sunderland

Officiellt: Lamine Kone förlänger med Sunderland

Stannar i fem år till

Lamine Kone stannar i Sunderland. Försvararen har skrivit på ett nytt kontrakt på fem år, skriver Sunderland på sin officiella hemsida.

Lamine Kone kommer att representera Sunderland i fem år till. 27-åringen har skrivit på ett nytt avtal med klubben, som sträcker sig till 2021.

Sunderlands tränare David Moyes är väldigt nöjd med att Kone väljer att stanna i föreningen.

– Lamine Kone är en väldigt viktig spelare för den här klubben, och det sade jag till honom när jag tog över som föreningens tränare, säger Moyes till Sunderlands officiella hemsida.

– Han har bara spelat i Premier League sedan januari, men under den perioden har vi redan fått se vad han är kapabel till. Utmaningen för Lamine är nu att bygga vidare på den positiva start han har fått i England och fortsätta utvecklas som spelare.

Lamine Kone lämnade Lorient i början av år 2016 för att flytta till Sunderland. Sedan tidigare har spelaren även representerat Chateauroux, som för tillfället spelar i den franska tredjeligan.

Tung start

Sunderland har inlett Premier League på ett svagt sätt, och det ser ut som att laget på nytt kommer vara inblandat i bottenstriden. Efter fyra matcher står man endast på en poäng. I den senaste omgången förlorade man hemma mot Everton med 3-0.

Fler nyheter från Premier League

Chelsea vill värva Matteo Darmian

Manchester United jagar William Carvalho

Francesc Fabregas till Milan?

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply