Monacos Joao Moutinho: ”Jag var minuter från att gå till Tottenham”

bet365
Monacos Joao Moutinho: ”Jag var minuter från att gå till Tottenham”

Monacomittfältaren befann sig i London

Monacos mittfältare Joao Moutinho, som kommer att ställa upp sig på Wembley för att möta Tottenham i Champions Leaugue, har nu avslöjat att han var minuter från att skriva på för Tottenham i transferfönstret 2012.

Monacomittfältaren Joao Moutinho kommer idag att ställa upp sig på Wembleys gröna gräs för att möta Champions Leagueåtervändarna Tottenham Hotspur, som efter flera år är tillbaka i turneringen. Det kommer under kvällen att spelas många intressanta matcher, till exempel Real Madrid mot Sporting Lissabon. Mittfältaren själv har en lite personlig anknytning till den liljevita Londonkubben, då han själv hade kunnat spela där. Sky Sports skriver att den portugisiske landslagsmannen var i London på Deadline Day 2012 efter att Spurs hade kommit fram till en deal på 24 miljoner pund med Porto, 30åringens dåvarande klubb.

Men pappersarbetet kom inte in I tid till Premier League utan den dåvarande 25åringen fick vackert lov att återvända till Portugal innan han 12 månader senare istället skrev på för Monaco.

– Det är sant att jag var ett par minuter från att skriva på för Spurs, sade mittfältaren själv.

– Här är jag i Monaco och fokuset ligger på att prestera så att vi kan ta oss vidare till nästa stadie av Champions League.

De båda lagen möttes förra året i turneringens lillebrorversion, Europa League, och Monaco förlorade då 4-1 i norra London, och Moutinho menar nu på att det faktum att de tvingas spela på Wembley, framför mer än 80 000 Tottenham fans, enbart hjälper.

– Varje lag har utvecklats sedan dess. Det är en annorlunda tävling, en större tävling, med andra spelare. Spurs kanske är något mer favoriserade men detta är en väldigt jämn grupp. Varje lag kommer att gilla sina chanser att gå vidare och alla vill gå vidare, sade Moutinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply