Javier Pastore kan ersätta Cesc Fabregas i Chelsea

Javier Pastore kan ersätta Cesc Fabregas i Chelsea

Ute efter ny playmaker

Chelsea ryktas vara benägna att skicka ut Cesc Fabregas på lån till vintern och kan istället söka en ny playmaker, med Javier Pastore och Marcelo Brozovic som två huvudprioriteter.

Chelsea har haft en helt okej start på säsongen. Efter hela affären med Jose Mourinho, Guus Hiddink som interimtränare och ovissheten i vem den nye tränaren skulle bli och vilka som skulle stanna i truppen och inte, så börjar det lugna ner sig i klubben. Antonio Conte gjorde inga världsomvälvande förändringar utan har tvärtom enbart lyckats få tillbaka spelare som Diego Costa och Eden Hazard till att göra det dem är bäst på – mål. Det har funnits frågetecken kring defensiven, med David Luiz som nyligen återvände, osäkerheten kring Branislav Ivanovic och runt mittfältaren och playmakern Cesc Fabregas.

Spanjorens framtid har länge sett osäker ut och det verkar inte som att han har lyckats imponera på den italienska tränaren som inte har låtit spanjoren spela mer än några minuter här och där. Tillråga på allt så har Fabregas lyckats skada sig, problem med låret, och det är osäkert hur länge han är borta. Enligt spelaren själv så kommer han inte gå någonstans utan stanna och kämpa för sin plats.

Enligt Goal så sägs det att Londonklubben är redo att skicka ut Fabregas på lån till vinterns transferfönster och ta in en ny spelare, med Conte sugen på Paris Saint-Germains Javier Pastore eller Marcelo Brozovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply