Premier Leaguerival vill plocka in John Terry

Premier Leaguerival vill plocka in John Terry
bet365

Bournemouth överväger lånebud på Chelseas lagkapten

John Terry kan vara på väg att lämna Chelsea, efter 14 säsonger i klubben, för en låneperiod hos ligakonkurrenten Bournemouth. Terry hoppas kunna återuppliva karriären efter en tung höst.

Klubbikonen John Terry har haft svårt att ta en plats i Chelseas försvar under nye tränaren Antonio Contes ledning. Med Kurt Zouma tillbaka från skada, samt valet att plocka hem talangen Nathan Aké från dennes succéhöst på lån i just Bournemouth, kommer det knappast bli lättare för veteranen att ta en tröja i backlinjen. Vi har tidigare rapporterat om att hans karriär i Chelsea kan vara på väg mot sitt slut. Men hjälp kan vara på väg.

Det är just Bournemouth, som nu har en stor plats i backlinjen att fylla, som enligt brittiska The Telegraph överväger att plocka in Chelseas lagkapten. Bournemouths tränare Eddie Howe ska se ett lån utav Terry till slutet av säsongen som en perfekt lösning på tomrummet Aké lämnat efter sig , då han skulle bidra med enormt mycket erfarenhet, något som laget idag saknar. Innan Terry skrev på det nya avtalet med Chelsea förra säsongen så sa han i en intervju med Telegraph att han absolut kunde tänka sig att spela för en annan klubb, även om han naturligtvis helst av allt skulle vilja stanna i Chelsea.

Efter att ha lyckas blåsa liv i Jack Wilshere hoppas Eddie Howe nu få chansen att återuppväcka ännu en spelare från de döda. Och visst kan man tänka sig att Terry ser en låneperiod med speltid hos en annan klubb som en möjlighet att spela till sig ytterligare ett nytt kontrakt med Chelsea då hans nuvarande går ut efter säsongen.

John Terrys karriär har kantats av skandaler, främst ett rasistbråk med Rio och Anton Ferdinand som kostade honom kaptensbindeln i det engelska landslaget, samt en otrohetsaffär med forne landslagskollegan Wayne Bridges fru.

Terry har varit i Chelsea sedan 2003, han har spelat 560 matcher för klubben och gjort 49 mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply