bet365

Uppgifter: James Rodriguez avböjde bud från Kina

Uppgifter: James Rodriguez avböjde bud från Kina
bet365

Real-stjärnan vill stanna i Europa

Real Madrid-mittfältaren James Rodriguez har ryktats bort från den spanska huvudstadsklubben. Senast i raden av ryktena är att han skulle gå till Kina, något som colombianen dock inte verkar vara intresserad av, enligt spanska AS.

Det har varit några tuffa år för den colombianske landslagsmannen James Rodriguez. När han anslöt sig till Madrid-klubben 2014 gjorde han det, tillsammans med en förväntansfull skara fans, och med tron om att skapa succé i ”los blancos”.

Dock blev det inte som Rodriguez hade tänkt sig. Han är nu inne på sin tredje säsong men stjärnstatusen har uteblivit på grund av den benhårda konkurrensen på mittfältet.

Flera anbud

Sedan det blev klart att James var på väg bort från Real Madrid har ryktena haglat kring mittfältarens framtid. Bland annat har PL-klubbar i form av Manchester United, Chelsea och Arsenal uppgetts visa intresse för honom, men nu kommer även uppgifter om intresse från öst.

Enligt den spanska tidningen AS har laget Hebei China Fortune, som tillhör den kinesiska ligan, visat stort intresse för colombianen, det är uppgifter som även engelska Sky Sports återberättat.

Dock ska inte mittfältaren ha intresse att lämna för den kinesiska ligan, trots de miljoner, och miljarder, som skulle kunna vänta honom. 25-åringen uppges istället fortsätta att leta efter en klubb i de toppeuropeiska ligorna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply