Uppgifter: Martin Ödegaard till Premier League

Uppgifter Martin Ödegaard till Premier League

Martin Ödegaard nära Premier League

Enligt engelsk media ska den norske talangen vara på väg till Premier League. Men det finns även andra klubbar som rycker i norrmannen, som just nu är i Nederländerna.

Han var hela världens hetaste talang ett tag, och Norges största framtidshopp någonsin, när han skrev på för Real Madrid. Men några säsonger senare så har den nu 19-årige mittfältaren ännu inte fått saker att lossna.

– Real Madrid är en bra klubb, den bästa i världen. Men alla vet hur svårt det är att få speltid här. Jag ångrar inte mitt beslut för jag spelade i den bästa klubben i världen. Att tränare och utvecklas här är väldigt bra för en ung talang, sade Ödegaard till Goal efter att ha blivit klar för klubben, och sa så här när han sen gick till Heerenveen.

Kan gå till Premier League

LÄS MER: Streama Nordea Masters

– Det här är en väldigt bra klubb och jag ser fram emot det här äventyret. Jag hade ett bra snack med klubben och på grund av det kom jag till klubben. De kollar på min utveckling och det är det viktigaste. Heerenveens Morten Thorsby (norsk landsman) är en god vän till mig och han berättade fantastiska historier om klubben, avslutade Ödegaard.

Men nu kan det dock bli byte av klubb. Enligt engelska The Mirror ska Aston Villa vara intresserade av norrmannen, det samtidigt som även Vitesse – också de i Nederländerna – ska ha visat intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply