Ödegaard kan gå till Premier League

Ödegaard kan gå till Premier League

Norrmannen kan lämna för PL – men kan behöva vänta

Det kan bli en ny norrman i Premier League. Enligt så väl nederländsk som brittisk press så ska åtminstone en klubb var intresserad av Real Madrid-mittfältaren.

För ja, än så länge tillhör Real Madrid. Det var den spanska storklubben som 2015 värvade ”underbarnet Martin Ödegaard”. Men konkurrensen blev för tuff, och den nu 19-årige spelaren ses fortfarande som en talang, även om han inte gjort fler matcher för Los Blancos. Nu kan han dock komma att gå till Premier League. Det då bland annat Aston Villa ska vara intresserade.

LÄS MER: Streama Nordea Masters

Nu spelar han i Heerenveen, och så här lät det när han gick dit.

– Det här är en väldigt bra klubb och jag ser fram emot det här äventyret. Jag hade ett bra snack med klubben och på grund av det kom jag till klubben. De kollar på min utveckling och det är det viktigaste. Heerenveens Morten Thorsby (norsk landsman) är en god vän till mig och han berättade fantastiska historier om klubben, avslutade Ödegaard.

Men nu kan det dock bli byte av klubb. Enligt engelska The Mirror ska Aston Villa vara intresserade av norrmannen, det samtidigt som även Vitesse – också de i Nederländerna – ska ha visat intresse.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply