West Ham har lagt bud på Alex Oxlade-Chamberlain

West Ham närmar sig värvning av konkurrentens stjärna

West ham fortsätter att rycka i Arsenals mittfältsstjärna Alex Oxlade-Chamberlain. Nu rapporterar The Guardian att Londonklubben lagt ett bud på 180 miljoner kronor för engelsmannen. 

Silly Season Sverige kunde så sent som igår rapportera att West Ham var ute efter Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain, och att klubben förberedde ett bud på engelsmannen. Nu uppger förhållandevis trovärdiga The Guardian att Londonklubben idag lagt ett bud på konkurrentens mittfältstalang. Enligt tidningen rör det sig om ett bud på närmare 180 miljoner kronor för den vindsnabbe yttermittfältaren.

Fick kritik efter Barca-förlusten

Chamberlain var en av spelarna som fick utstå hårdast kritik i både engelsk press och av klubbens egna fans efter 0-2-förlusten mot Barcelona i Champions League. Engelsmannen hade bland annat ett jätteläge att fri i straffområdet ge Arsenal ledningen – men sköt i stället rakt på Barcelonas liggande målvakt Marc-André Ter Stegen. 22-åringen blev senare även utbytt mot Theo Walcott i den andra halvleken.

Alex Oxlade-Chamberlain har sedan debuten säsongen 2011/2012 inte fått det genombrott många hade trott. Och spelaren har tidigare även ryktats ha lockat till sig Chelseas, Manchester Uniteds och turkiska Galatasarays intresse. Mittfältarens kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply