West Ham jagar Alex Oxlade-Chamberlain

West Ham vill knyta åt sig Arsenals mittfältare

Alex Oxlade-Chamberlain kan flytta till London-konkurrent. Det uppger engelska Brentwood Gazette idag. Enligt källan ska West Ham förbereda ett bud på 22-åringen. 

Alex Oxlade-Chamberlain har haft en tung säsong i Arsenal och har stundtals haft svårt att ta en ordinarie plats i laget. Nu kan den engelske landslagsmannen vara på väg bort från klubben. Enligt Brentwood Gazette ska West Ham nämligen förbereda ett bud på 15 miljoner pund för mittfältaren vars kontrakt med Arsenal går ut sommaren 2018.

Jagas av flera klubbar

West Ham är dock inte ensamma om att vilja knyta åt sig den vindsnabbe yttermittfältaren. 22-åringen har tidigare kopplats ihop med Manchester United, Chelsea, Liverpool och ett antal klubbar i den turkiska ligan. Vilket gör att priset riskerar att trissas upp för den talangfulle engelsmannen.

Endast ett mål den här säsongen

Chamberlain har den här säsongen många gånger fått se sig petad av spelare som Theo Walcott och Joel CampbellArsenals högerkant. Dessutom har mittfältaren endast mäktat med ett mål på 22 ligamatcher. Vilket så klart varit stor en besvikelse för engelsmannen som många trodde skulle få sitt genombrott den här säsongen.

Kanske är en nytändning precis vad 22-åringen behöver.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply