Uppgifter: Valencia förhandlar inte med Arsenal om Shkodran Mustafi

bet365
Uppgifter: Valencia förhandlar inte med Arsenal om Shkodran Mustafi

Enligt källor inom den spanska klubben

Arsenal har sagts vara nära en värvning av Shkodran Mustafi från Valencia. Nu påstår källor inom den spanska klubben att man inte förhandlar med Premier League-klubben, uppger Daily Mirror.

Shkodran Mustafi har under den senaste tiden uppgetts vara på väg till Arsenal, där flera källor hävdat att spelaren snart är klar för Londonklubben. Dessutom har spelarens agent sagt att Premier League-laget är överens med Mustafi om ett avtal. Dock så ska Arsenal ännu inte ha varit i kontakt med Mustafis nuvarande klubb Valencia, uppger Daily Mirror. Tidningen har varit i kontakt med källor inom den spanska klubben och dessa påstår att engelsmännen inte har kommit med något konkret bud på tysken.

Arsenal sägs vara på jakt efter en ny mittback och där ska Mustafi vara klubbens förstaval. Arsene Wenger ska vara benägen om att knyta till sig spelaren och det talas om att han har sagt det till klubbens ledning.

Mustafi var med i tyska EM-truppen och gjorde ett stabilt intryck under turneringen. Efter det har han varit på Arsenals radar under en längre period.

Tysken kom till Valencia i augusti 2014. Väljer han att lämna La Liga-föreningen så kommer en period på två år i klubben att vara över. Mustafi har sedan tidigare även spelat för Sampdoria och Everton.

Fortsatt värvningsjakt

På samma gång som att Arsenal försöker plocka in Mustafi vill man även värva andra spelare. Bland annat vill man få in en ny anfallare, och där har Alexandre Lacazette nämnts som en potentiell värvning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365