Uppgifter: Arsenals bud på Alexandre Lacazette avslaget

Uppgifter: Arsenals bud på Alexandre Lacazette avslaget

Wenger avslår dock uppgifterna

Arsene Wenger är på jakt efter en anfallare till Arsenal och har under en längre tid varit intresserad av Lyons Alexandre Lacazette, som han enligt uppgifter nu skall ha lagt ett bud på men fått det avslaget av den franska klubben.

Arsenal är i skriande behov av en anfallare. För tillfället har de Danny Welbeck, den ruttade och målsäkre anfallaren, skadad och enbart Olivier Giroud eller Yaya Sanogo att välja på. Inget av alternativen är särskilt trovärdiga utan Arsene Wenger vill ha in en leveranssäker och erfarenhetsrik anfallare som kan göra det som krävs av honom.

Lyons 25årige superstjärna Alexandre Lacazette skulle kunna passa in på den profilen. Den unge franske anfallaren gjorde under förra säsongen 21 mål på 34 matcher men står också under kontrakt med Lyon till 2019.

Enligt uppgifter från BBC Sport så skall Lyon ha fått ett bud på anfallaren, på 35 miljoner euro, från Arsenal. Detta gjorde att Lyon bland annat publicerade ett uttalande på det sociala mediet Twitter där den franska klubben förkunnade att Lacazette inte skulle kunna gå att ersätta och att han är en av huvudledarna i tränare Bruno Genesios lag. Klubben skall dock ha nekat till att ha avslagit ett bud på 48 miljoner euro från Londonklubben.

TMW rapporterar om att tränare Wenger inte vill uttala sig om huruvida Londonklubben lade ett bud på den hete anfallaren eller inte.

– Lyon är ansvariga för deras egna uttalanden. På transferfronten så tror jag att den bästa möjligheten alltid är att hålla det så hemligt som möjligt. Om vi värvar någon så kommer vi att annonsera det. Men jag kan inte säga mycket mer än det, sade Wenger om situationen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply