Uppgifter: Reguilón jagas av Arsenal och Manchester United

Uppgifter: Reguilón jagas av Arsenal och Manchester United

Trots en fin säsong i Sevilla finns inte Sergio Reguilón med i Zinedine Zidanes planer till nästa säsong. Nu sägs Arsenal och Manchester United göra upp om ytterbacken.

Sergio Reguilón var under den gångna säsongen en av nyckelspelarna när Sevilla vann Europa League. Ytterbacken var då utlånad från Real Madrid men någon fortsättning i Andalusien blev det inte. Nu skriver spansk press att spelaren inte heller finns med i Zinedine Zidanes planer till nästkommande säsong. Det har gjort att flera klubbar, framför allt från England, ska ha visat intresse för att köpa loss försvararen.

Enligt spanska Daily Express planerar Real Madrid att antingen låna ut 23-åringen ytterligare en säsong eller sälja honom med en återköpsklausul. Sevilla, där spelaren var på lån den gångna säsongen, sägs vilja se en fortsättning för Reguilón i klubben men då många klubbar är intresserade är det oklart vilken som blir spelarens destination innan transferfönstret stänger. Tidningen skriver att både Manchester United och Arsenal ska vara de klubbar som visat mest intresse för spelaren samtidigt som även Chelsea tidigare kopplats ihop med en värvning av spelaren.

Sergio Reguilón har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Klart: Gerónimo Rulli lämnar för konkurrenten Villareal

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply