Officiellt: James Rodríguez klar för Everton

Officiellt: James Rodríguez klar för Everton
bet365

James Rodríguez har under åren med Zinedine Zidane inte lyckats få fransmannens förtroende. Nu står det klart att colombianen lämnar för spel i Everton.

James Rodríguez lämnar Real Madrid efter sex säsonger. Det står klart på måndagskvällen då den spanska huvustadsklubben bekräftade försäljningen via en kommuniké på sin officiella. Nästa destination för colombianen blir istället Everton där mittfältaren återförenas med Carlo Ancelotti.

29-åringen skriver på ett tvåårskontrakt med klubben där det finns en option på ytterligare en säsong.

– Jag är riktigt, riktigt glad över att vara i den här fantastiska klubben, en klubb med så mycket historia, och här med en manager som känner mig riktigt bra. Jag ser fram emot att uppnå fantastiska saker här – och vinna saker, det är vad allas mål är, säger 29-åringen till klubbens officiella hemsida och fortsätter:

– Jag har kommit hit för att försöka utvecklas, bli bättre. Jag har också kommit hit för att hjälpa laget att vinna, spela bra fotboll – underhållande fotboll. Jag är övertygad om att vi med Carlo och hans tränarstab kan uppnå stora saker och en av de stora anledningarna (till att jag valde Everton) var Carlo Ancelottis närvaro. Jag har haft fantastiska perioder med honom tidigare i två olika klubbar. Det var en enorm anledning att komma hit.

Enligt uppgifter till flera brittiska medier ska en prislapp ligga på drygt 20 miljoner pund.

James Rodríguez har tidigare sagts vara så gott som klar för spel i Atlético Madrid. Istället blev det alltså en flytt till Goodison Park.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply