Tre Premier League-klubbar slåss om Lorenzo Insigne

Arsenal och Liverpool slåss om Lorenzo Insigne

Budkrig om Serie A-stjärnan

Napolis Lorenzo Insigne är het på transfermarknaden. Premier League-giganterna Arsenal, Liverpool och Tottenham uppges vara ute efter den italienska anfallsstjärnan. 

Enligt italienska Il Messaggero ska Arsenal vara på jakt efter Lorenzo Insignes signatur. Men ska vi tro Daily Star kommer Londonklubben få hård konkurrens i jakten på den vindsnabbe anfallaren. Enligt källan ska Premier League-rivalerna Tottenham och Liverpool, men även den tyska toppklubben Wolfsburg vara intresserade av 25-åringen.

Ser över nytt Napoli-kontrakt

Lorenzo Insigne uppges just nu överväga ett nytt kontraktsförslag från Napoli, och enligt Starsport ska anfallaren begära en veckolön på 100,000 euro. En lön som det är oklart om Neapelklubben har råd att betala. I Premier League lär pengarna knappast saknas, men och andra sidan ska Napoli ha satt en prislapp på 44 miljoner euro för anfallaren.

Den 25-årige italienarens kontrakt med Napoli går ut sommaren 2019 och har många gånger tidigare funnits på Arsenaltränaren Arsene Wengers önskelista. 22 mål på 131 framträdanden har det blivit för Lorenzo Insignes under hans tid i Napoli.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply