Song: ”Alltid i mitt hjärta”

Alex Song representerar i nuläget Londonklubben West Ham, på lån från spanska Barcelona, och har hittills gjort det så pass bra att West Ham sett över möjligheterna till att köpa loss honom från spanjorerna. 

Under sin tid i Arsenal var han ordinarie i Arsene Wengers startelva och efter fina prestationer köptes han senare loss och flyttade söderut till Barcelona. Till helgen är det dags för Londonderby och då ställs Alex Song och hans West Ham mot Arsenal. 

Inför matchen berättar Song om känslan att möta sin gamla klubb, speciellt iklädd lokalrivalen West Hams färger. 
– Denna stora familj kommer alltid att vara i mitt hjärta. Jag kommer aldrig att glömma dem då det är tack vare Arsenal som jag är den jag är idag, säger mittfältaren til Sky Sports.

Trots att känslorna för den gamla klubben inser kameruanen vikten av att fortfarande vara professionell och fokusera på sin nuvarande klubb.
– Vi kommer att njuta av matchen, men det är inte enkelt att spela mot sin gamla klubb. Just nu är jag en West Ham-spelare och måste fokusera på det. Vi vet att matchen blir tuff, men jag ska bidra så gott jag kan för att vinna matchen.  

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply