bet365

Petr Cech: ”Vi kan vinna Premier League”

Enligt Cech kan Arsenal vinna Premier League

Säger till BBC Sport efter vinsten mot Manchester City (2-1) att Arsenal har en väldigt stark trupp och att man denna säsong kan vinna ligan, om alla spelare får hålla sig friska.

I måndags slog Arsenal Manchester City hemma på Emirates Stadium efter att Theo Walcott och Oliver Giroud stått för vars ett mål. Premier League-tvåan ligger nu endast två poäng bakom Leicester och enligt Gunners målvakt kan laget vinna den engelska ligan.

– Truppen är väldigt stark, och när vi får alla spelare redo så kan tränaren använda dem som han behagar. Det kommer att vara en fördel för oss och sedan kan vi gå hela vägen, säger målvakten till BBC Sport.

– Vi har haft många problem under säsongen och allt har inte gått lika lätt som vi hade velat. Vi kan inte undvika skador, men vi har visat att även om vi har otur med skador så kan vi vinna matcher. Säsongen är lång och allt kan hända, men om vi kan behålla vår position fram till mars eller april så har vi en chans att vinna ligan.

Cech som gör sin första säsong i den rödvita tröjan har denna säsong släppt in 14 mål på 17 matcher och därför är Arsenal det lag som har bäst målskillnad i hela Premier League.

Arsenal är de enda lag i årets Premier League som har lyckats slå topplaget Leicester City.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply