Olivier Giroud kan förlänga med Arsenal

Anfallaren hintar om kontraktsförlängning

Olivier Giroud har fått bristande speltid i Arsenal den här säsongen. Men nu avslöjar anfallaren att han kan förlänga sitt kontrakt med Londonklubben trots det.

Efter en intensiv sommar med spel i EM för Olivier Giroud och Frankrikes del var det nödvändigt med en tids vila för spelaren innan han återvände till Arsenal. Medan 30-åringen var borta lyckades Alexis Sanchez fylla hans skor och gjorde det med bravur, vilket resulterade i att chilenaren fick fortsatt förtroende efter att Giroud kom tillbaka till laget. Speltiden har därmed varit knapp för fransmannen den här säsongen vilket inte hör till vanligheterna, men trots det kan han förlänga sitt kontrakt med Premier League-klubben inom en snar framtid påtalar han själv, dock är ingenting klart ännu.

– Folk säger att jag signerat ett nytt kontrakt. Det är inte sant, men kanske snart, säger han enligt The Guardian och fortsätter:

– Jag har pratat med Arsene Wenger, och vi har haft ett par diskussioner tillsammans där han förklarat för mig varför jag inte har fått spela så mycket. Det gäller att hålla fokus och vänta på sin tid.

Under annandagen ställdes Gunners mot West Bromwich hemma på Emirates Stadium, Giroud fick chansen från start och blev matchvinnare efter att ha gjort matchens enda mål i den 86:e minuten. Hans kontrakt med Arsenal löper ut 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply