Paddy Crerand: ”Zlatan Ibrahimovic är lika bra som Lionel Messi”

Zlatan Ibrahimovic hyllas i England – lika bra som Messi

Zlatan Ibrahimovic gör succé i Premier League. Nu hyllas han av Manchester United-ikonen Paddy Crerand, som menar på att skyttekungen är lika bra som Lionel Messi.

Inför säsongen lämnade Zlatan Ibrahimovic Paris Saint-Germain för spel i Manchester United. Under hans första tid i England utsattes han för hård kritik när han befann sig i en måltorka, men med tiden har han börjat bevisa att han hör hemma även i Premier League och därmed tystat kritikerna. Under annandagen ställdes United mot Sunderland i en match där Ibrahimovic låg bakom i stort sett allt. Manchesterklubben vann med 3-1 och anfallaren hyllades stort.

Jämförs med Messi

Paddy Crerand, som spelade i United mellan åren 1963-1971 och som sedan var assisterande tränare 1972-1976, är en av dem som hyllat svensken.

– Om du frågar någon om vem som är bäst i världen säger de säkert Leo Messi, men Zlatan har med sina fötter visat att han är lika bra. Jag ska erkänna att jag inte insåg hur bra han är, men efter att ha sett honom vecka efter vecka måste jag säga att han är fantastisk, säger Crerand i en intervju med The Mirror.

”ZLATAN ÄR UNIK”

Tony Cottee gjorde nästan 500 matcher för West Ham, Everton och Leicester på 1980- och 1990-talet. På dessa matcher gjorde den hypervasse måltjuven gjorde en bit över 200 mål i karriären så han vet vad som krävs för att göra mål i Premier League. Och han öser också beröm över Zlatan Ibrahimovic.
– Zlatan är unik. Även om du har andra bra spelare som kan spela där uppe på topp finns det ingen som kan erbjuda det han gör, säger Cottee som expert till Sky Sports efter gårdagens match och fortsätter:

– Jag ser inte varför han inte skulle fortsätta spela. Det kommer att komma tillfällen – tänker kanske främst på FA-cupen – där de kommer att vilja vila honom, men United behöver honom i laget, säger han om Zlatan som dessutom lovar mer i den röda tröjan.

LÄS MER OM ZLATAN IBRAHIMOVIC PÅ SILLYSEASON
Fransmännen ska vara glada över att Zlatan Ibrahimovic lämnat PSG.
Zlatan nobbar flytt till Kina.
Zlatan välkomnar svensken till Manchester United.

 

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply