Mesut Özil kan lämna om Arsene Wenger stannar

Avslöjat: "Anti-Barcelona-klausul" i Mesut Özils kontrakt

Özil kan försvinna till Spanien om Wenger inte lämnar

Arsenal har, som sin vana trogen, fallit ifrån de flesta tävlingar så här års och har endast en liten chans att vinna ligatiteln i år. Mesut Özil uppges ha tröttnat och han kan lämna i sommar om Arsene Wenger stannar.

Mesut Özil hade en magnifik höst och han hade gjort hela 16 assist när julen var kommen. Därefter har han, likt hela Arsenal, gått betydligt tyngre men han har ändå varit en av de spelarna som har hållit en hög nivå säsongen igenom. Men enligt spansk media så ska Özil ha tröttnat och han kan komma att försvinna.

Det är tidningen Don Balon som menar att Özil kommer överväga att lämna Arsenal om Arsene Wenger fortsätter vara tränare även nästa säsong för Arsenal. Özil har faktiskt ryktats tillbaka både till Real Madrid men framför allt Barcelona under vintern, men inget konkret har bekräftats.

Arsenal förnekar ryktet

Arsenal har tidigare förnekat ryktet om att Özil är på väg bort från klubben och man insisterar att Özil har en lång framtid i klubben som navet i anfallsspelet.

Don Balon menar dock att Özil redan har börjat prata med sin agent om möjligheten att flytta tillbaka till La Liga i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365