Mathieu Flamini kan gå till Panathinaikos

Mathieu Flamini kan gå till Panathinaikos

Mathieu Flamini lämnar Arsenal för Panathinaikos?

Enligt brittisk media kan fransmannen vars kontrakt går ut efter säsongen vara på väg att flytta till Grekland och bli lagkamrat med Marcus Berg i Panathinaikos.

Efter xx säsonger i Arsenal kan Mathieu Flamini vara på väg att lämna Emirates Stadium efter säsongen, detta för spel i Grekland. Flamini kom till den engelska huvudstadsklubben 2013 då han inledde sig andra sejour hos Gunners men efter tre skadefyllda säsonger blir det ingen förlängning för fransmannen. Denna säsog har det blivit 24 matcher och två mål för spelaren.

Nu kommer Metro med uppgifter om att Panathinaikos ska ha erbjudit 32-åringen ett kontrakt med en lön på 75.000 pund i veckan. En av de viktigaste personerna i en eventuell övergång är sportchefen i den grekiska storklubben Gilberto Silva. Brasilianaren har tidigare spenderat sex säsonger i Arsenal som spelare och var bland annat med och vann en Premier League-titel och två FA-cuptitlar.

Förutom Grekland ska även USA och MLS vara ett alternativ för spelaren som tidigare även spelat i Olympique Marseille och AC Milan.

Kan värva in Kanté som ersättare

Det ser inte ut att bli någon N’Golo Kanté för Paris Saint-Germain. Nu uppger RMC Sport att Premier League-klubben Arsenal i stället har fördel i jakten på Leicesters mittfältsturbo.

Det var franska Le Parisien som tidigare i veckan skrev att Paris Saint-Germain var intresserade av Leicesters 25-årige mittfältare N’Golo Kanté. Bland annat ska klubbens sportchef Oliver Letang ha träffat fransmannens representanter i hopp om att kunna knyta åt sig mittfältaren. Mötet gick dock inte som PSG ska ha tänkt sig då Kanté uppgavs föredra att stanna i England och Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply