bet365

Juventus vill köpa loss Alexis Sanchez

Serie A-giganten ute efter Alexis

Efter flera lyckade säsonger kan nu Alexis Sanchez vara nära en flytt från London. Enligt italiensk media ska Juventus förbereda ett bud på den chilenske stjärnan.

Alexis Sanchez har stått för en stark säsong i Arsenal-tröjan. Han har gjort många mål i såväl ligaspel som Champions League och räddade klubben från en total fiaskoinledning i Premier League.

Nu kan han dock vara nära att lämna laget han tillbringat de senaste två säsongerna i. För enligt The Guardian kommer chilenaren inte att förlänga sitt kontrakt, som går ut 2018, vilket gör att Arsenal lär släppa honom i sommar för att kunna tjäna en slant.

Kommer inte bli billigt

London-konkurrenten och den tillika serieledaren Chelsea är en av storklubbarna som uppgetts vara benägna att köpa anfallaren. Det har även kommit bud från klubbar utanför Europa. Från den kinesiska ligan har han fått erbjudanden om en veckolön på över fyra miljoner svenska kronor, men 28-åringen verkar dock stanna i Europa.

Juventus är enligt italienska Tuttosport den senaste i raden av storklubbar som vill köpa loss honom. Ett köp av den chilenska superstjärnans skulle dock inte bli en billig historia. Obekräftade uppgifter säger att Arsenal inte släpper sin anfallare för under 60 miljoner pund, något Juventus dock ska vara beredda på att betala, enligt Tuttosport.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply