bet365

Juventus ger sig in i jakten på Alexis Sanchez

Utmanar Manchester City om Arsenal-stjärnan

Alexis Sanchez är en hett eftertraktad man. Nu förväntas det bli ett budkrig mellan Manchester City och Juventus om Arsenal-spelaren.

Alexis Sanchez anslöt sig till Arsenal från Barcelona år 2014 och har sedan dess varit en tongivande spelare i Londonklubben. Gunners har under en längre tid suttit i förhandlingar med chilenaren gällande ett nytt kontrakt men hittills har man inte nått en överenskommelse. Hans insatser i Premier League har gjort många imponerade och flera storklubbar runt om i Europa har visat intresse för 27-åringen.

Det har tidigare ryktats om en återvändo till Barcelona för Sanchez del. I helgen har uppgifter även gjort gällande att Manchester City vill lägga bud på honom och att man hoppas kunna få till en affär för omkring 50 miljoner pund. Nu skriver Daily Mirror att ytterligare en klubb har gett sig in i jakten på den offensiva pjäsen och att man förbereder sig för ett eventuellt budkrig med City, enligt tidningen är det Juventus som valt att utmana engelsmännen.

Alexis Sanchez har allt mer spelat som anfallare den här säsongen och har petat Olivier Giroud från startplatsen, vilket har resulterat i att spelaren börjat känna stort missnöje i laget.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply