Jack Wilshere tillbaka från skadehelvetet

Jack Wilshere är tillbaka i full träning för Arsenal

Nästan hela säsongen har nu spelats och Jack Wilshere har knappt medverkat i den. Mittfältaren kan dock spela en viktig roll de sista månaden av den då han äntligen är tillbaka i full träning.

Jack Wilshere är en gudabenådad fotbollsspelare som hade kunna vara en av världens bästa mittfältare i nuläget, om han bara hade haft en bättre kropp. Skadorna avlöser varandra för när den ena skadan är över så dröjer det inte länge före nästa skada håller borta honom från spel i flera månader.

Nu har det dröjt en väldans massa månader sedan han senast spelare och tränade för fullt. Det har till och med gått rykten om att han skulle missa sommarens EM-slutspel på grund av skador. Så ser dock inte fallet ut att bli för när Arsene Wenger höll sin presskonferens inför helgens match mot Watford kom han med en glädjande nyhet.

Tillbaka i full träning

Arsene Wenger bekräftade att Wilshere gjorde sin första träning med full intensitet i måndags med laget. Han har alltså tränat i fyra dagar med Arsenal nu och han närmar sig speldugligt skick. Han ska först spela någon match med U21-laget för att hitta tillbaka till matchform innan han slussas in i A-laget. Redan imorgon möter Arsenals U21-lag Blackburn, men det är inte klart om Wilshere kommer medverka redan då.

Wilshere har redan ryktats försvinna under sina skadeproblem även om Arsenal också har erbjudit honom en förlängning.

Även Tomas Rosicky och Petr Cech har återvänd till full träning med Arsenal. Santi Cazorla är också han nära en comeback.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply