Jack Wilshere närmar sig Bournemouth

Jack Wilshere närmar sig Bournemouth

Jack Wilshere ser efter flera år av skador ut att lämna Arsenal på lån. Under onsdagskvällen anlände han till AFC Bournemouths träningsanläggning för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på det ettåriga lånekontraktet. 

Jack Wilshere har varit ett av de hetaste namnen under Deadline Day. Under onsdagen har det kommit lösa rykten om att AC Milan och AS Roma har visat intresse för Arsenals skadedrabbade centrals mittfältare. Men senare under kvällen har det framför allt handlat om Premier League-klubbarna Crystal Palace och Bournemouth. Under tisdagen ska Wilshere ha haft ett möte med båda klubbarna och under onsdagen fritt kunnat välja.

Nobbar Crystal Palace

Crystal Palace-tränaren Alan Pardew var tidigare under onsdagen ute och visade sitt intresse för 24-åringen, men nu har Wilshere nobbat London-klubben för Bournemouth. Sky Sports kom nyligen in med bilder på engelsmannen när han klev in på Bournemouths träningsanläggning för att genomgå läkarundersökningen. Klarar han den skriver han på ett lånekontrakt över den kommande säsongen.

 

Spelade 141 minuter

Sedan Jack Wilshere kom till Arsenal som 16-åring 2008 har han ansetts vara en av klubbens främsta talanger någonsin. De senaste säsongerna har dock spolierats totalt av skador och under förra säsongen spelade mittfältaren bara 141 minuter i Premier League.
Nu verkar Wilshere alltså vilja rädda sin karriär genom att försöka få lite mer speltid i de lite lägre regionerna av Premier League.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply