Efter Francis Coquelins skada – Arsenal återupptar jakten på Lars Bender

bet365

Arsenal återigen ute efter Lars Bender

Arsenal dras redan med många skador, och det blev inte bättre av att Francis Coquelin är borta i två månader. Då ska Arsène Wenger återigen vara sugen på att värva tyske landslagsmannen Lars Bender.

En redan lång skadelista kompletteras med ett tungt namn hos Arsenal, då den franske kämpen Francis Coquelin har åkt på en knäskada som håller honom borta i två månader. Arsenal inser nu att deras backup inte är tillräcklig på positionen, då den skadebenägne Mikel Arteta även han är med på skadelistan. Då är Mathieu Flamini den enda spelaren som är tillgänglig på positionen.

Återupptar jakten på Lars Bender

En spelare som ständigt tycks vara på Arsenals radar är Bayer Leverkusens tyske landslagsman Lars Bender. Den dynamiske mittfältaren ska vara en spelare som Arsène Wenger tror skulle passa in perfekt i Gunners lagbygge, men Coquelins sensationella comeback i laget satte stopp för ett värvningsförsök. Nu när fransmannen dock är satt ur spel och ett imponerande Arsenal vek ner sig totalt mot West Bromwich Albion i en 2-1-förlust, den första matchen utan Coquelin, ska man vilja försöka värva tysken enligt Calciomercato.

Liknande spelare sett till statistik

Det ser ut som att Lars Bender och Francis Coquelin bidrar med ungefär samma kvaliteter defensivt, i alla fall sett till statistik som Squawka har tagit fram. Värt att notera dock är att Coquelin har spelat fem matcher mer än Bender, och därför kan det vara svårt att jämföra spelarnas prestationer med varandra.

Statistik Lars Bender Francis Coquelin

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply