bet365

Arteta: ”Måste göra fansens liv bättre”

Arteta om Lacazette: "Tar beslut i sommar"

Arteta tänker på Arsenal-fansen

Spanjoren som tagit över tränarposten i Arsenal säger att laget måste börja vinna. Framför allt för att göra fansens liv lättare.

I torsdags gjorde Mikel Arteta sin första match på tränarposten i Arsenal. Matchen mot Bournemouth slutade oavgjort efter att Pierre-Emerick Aubameyang räddat en poäng till Gunners.

Relationen mellan klubben och fansen är inte den bästa efter de dåliga resultaten. Efter att Unai Emery nu lämnat klubben hoppas Arteta kunna läka såren.

– Förhoppningsvis kan vi ändra på detta. Först måste jag övertyga spelarna, och efteråt kan vi övertyga fansen. Det är en väldigt, väldigt viktig del av mitt jobb. De förväntar oss mycket av oss. Vi måste ge dem glädje, vi måste göra deras liv bättre och när vi vinner kommer de förhoppningsvis bli gladare. Det är vårt ansvar och vi måste göra allt för att uppnå det, säger Arteta enligt tidningen The Guardian.

Arsenals ligger för närvarande på elfte plats i Premier League. Detta med 24 poäng på 19 matcher. Under söndagen ställs man mot Chelsea i ett London-derby.

SE ÄVEN: UPPGIFTER: Pierre-Emerick Aubameyang nobbar Arsenal – Real in i jakten

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply