bet365

Arsenal trappar upp jakten på Alvaro Morata

Arsenal trappar upp jakten på Alvaro Morata

Efter Danny Welbecks skada

Arsenal kommer att behöva investera i en ny anfallare till sommaren, med deras stjärnanfallare Danny Welbeck borta nio månader med en knäskada, och Juventus anfallare Alvaro Morata är högsta prioritet.

Arsenal har länge sökt efter en anfallare som kan prestera kontinuerligt. När Danny Welbeck kom till klubben 2014 var det många som hade höga förväntningar på engelsmannen men diverse skadeproblem har satt hinder för anfallaren, som kom tillbaka i februari efter att ha varit borta 10 månader med en knäskada bara för att i söndags skada sig i det andra knäet i Arsenals match mot Manchester City och bli borta ytterligare nio månader. Detta kan komma att tvinga Arsenal att anstränga sig ytterligare ett snäpp i jakten på en ny anfallare, efter att ha förlitat sig för väl på Welbecks återkomst.

Nu rapporterar The Mirror att Arsenal skall vara allra mest intresserade av att värva Juventus anfallare Alvaro Morata och att spanjoren är deras topprioritet. Även Inters Mauro Icardi finns sedan tidigare på kartan men så länge Morata är tillgänglig förblir han The Gunners högsta prioritet. Real Madrid har nämligen en återköpsoption på Morata vilket skulle kunna se honom gå tillbaka till den spanska huvudstaden istället.

Alvaro Morata började seniorkarriären i Real Madrid B men blev 2010 uppflyttad till Real Madrid, där han kom att spela i fyra år. Det blev 37 matcher och 10 mål för 23åringen, innan han 2014 började spela för Juventus och har redan gjort 59 matcher för Serie A-laget.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply